Ouders in verbinding

"ontdek de kracht van de natuurlijke ouder in jou"

Mediation tussen Ouders

 

Ook als ouders niet bij elkaar zijn of blijven in een liefdesrelatie, dan ben je door het delen van het ouderschap, voor het leven met elkaar verbonden.

Om kinderen op te laten groeien met een gevoel van emotionele veiligheid, is de harmonie tussen beide ouders van essentieel belang.

 

Verbindend Communiceren:

 

"Als beide partijen kunnen verwoorden wat de behoefte van de ander is,

is ieder conflict in 20 minuten opgelost".

Marshall Rosenberg

 

De Mediation is er

- voor ouders die samenleven: wanneer relatietherapie een stap te ver is. Je wilt als ouder over een bepaald onderwerp dat voor spanningen en ruzie zorgt een oplossing vinden. Of misschien verlang je gewoon naar meer verbinding.

- voor gescheiden ouders: je wilt beter samenwerken, minder frustratie en discussies en meer harmonie voor de betrokken kinderen.

- voor opnieuw samengestelde gezinnen: je wilt een eenheid vormen waarbij alle leden van het nieuwe gezin zich thuis voelen. Je wilt op een lijn zitten met de partner en duidelijke afspraken waar ieder lid van het gezin zich prettig bij voelt. Wellicht wil je van de mediation gebruik maken om beter samen te werken met de andere co-ouder(s), zodat je minder tijd en energie verliest in discussies en afspraken die niet nageleefd worden zoals je dat graag zou willen.

 

Sessies duren  60 minuten

In de praktijk in Zutphen (Centrum Volledig leven, Hanzeweg 6)

of bij ouders thuis.

Een minimum van 3 sessies wordt aangeraden.

Zodat kinderen opgroeien

vanuit een respectvolle, veilige band

tot gelukkige, en verantwoordelijke  mensen

met vertrouwen in zichzelf en de wereld